Veckoutvärdering: höga toppar och djupa dalar

Veckoutvärderingar / Permalink / 0

Det är tisdag och jag har ännu en vecka av recovery i bagaget. En väldigt nyanserad sådan som innehållit både den troligtvis bästa liksom den sämsta dagen i mitt tillfrisknande. Tisdagen var en mardröm, en lång panikångestattack. Fredagen däremot, det var dagen då jag vaknade pigg och kände mig som friska Isabelle.

Fyra dagar tog det att återhämta mig efter Londonresan. De energidepåer som tömts totalt under min och mammas weekend behövde jag återigen fylla på när vi kom hem. Kroppen skrek efter vila och jag gjorde för en gång skull inte motstånd. Istället sov jag drygt 12 timmar per natt och drog benen efter mig här hemma under dagarna, bakade saffransbullar under onsdagen. Mina dagar var kravlösa vilket var precis det jag behövde.

I fredags ersattes mina mörka dagar äntligen av lite solsken. Jag flög upp ur sängen och kände återigen mig redo för livet. Jag bestämde mig för att ta vara på en bra dag och tillbringade kvällen hemma hos en kille som jag träffar. Det blev en kväll med både middag och Idol vilket för mig är en stor vinst i mitt tillfriskande. Knut, honom lämnade jag kvar i Helsingborg. Helgen har varit lugn och jag har mest varit hemma, njutit av advent och det faktum att julen närmar sig. Vi har adventspyntat, mysigt.

Igår visade vågen -0,1 kg. Antagligen ett resultat av London. Någon annan rimlig förklaring finns inte då jag i förra veckan skötte maten exemplariskt, fuskfritt. Men nu tar jag nya tag och hoppas på bättre resultat nästa måndag.

 

 

 

 

Till top