Motivationskort

, Motivationskort / Permalink / 0

För mig är det superviktigt att hitta och bibehålla motivation till att bli frisk, att ständigt hålla siktet inställt på målet. Då kan jag hålla näsan över vattenytan och flytta fokus från det negativa till det positiva. Hela tiden påminns jag (tyvärr) om att en tidigare så stark låga kan slockna från en dag till en annan. Motivationen är inte bestående, den måste underhållas.

Jag har på senare tid gått och blivit lite av en ordspråksnörd och läser gärna kloka citat av personer med välkända namn samtidigt som jag tycker om att knåpa ihop mina egna. Utöver mina personliga mål och drivkrafter så motiveras jag ofta av fyndiga men mer generella ordspråk. Det blir en ständig påminnelse om det positiva, som annars så lätt glöms bort.

I förra veckan så bestämde jag mig för att kombinera mitt intresse för foto med ordspråk och gjorde motivationskort av mina favoritbilder från alla de resor och äventyr som jag varit på. Dessa har jag idag har tapetserat mitt rum med, jag är helnöjd! Då jag är övertygad om att jag är långt ifrån ensam om att ibland uppleva brist på motivation så tänkte jag även att erbjuda dig som behöver lite extra pepp att beställa korten. Du som, likt mig, behöver den där ständiga påminnelsen för att låta bli att agera på de sjuka tankarna.

För att göra det hela enkelt så har jag skapat två paket med 20 motivationskort i varje. Det ena paketet innehåller anorexiarelaterade motivationskort medan det andra är kopplat till självkänsla med syfte att egoboosta i de stunder då oxpiskan åker fram och man känner sig värdelös. Det händer mig själv alldeles för ofta. 20 kort i storleken 13x19 cm kostar 169 kr inklusive frakt. Det går även att få en förstorad bild i storleken 40x60 cm, bilden är den på giraffen längst ner och kostar 220 kr. Samtliga bilder är matta, vilket jag personligen tycker är så mycket snyggare än glansigt fotopapper.

För er som är intresserade så kan ni kontakta mig antigen i kommentarsfältet eller genom direktmeddelande på instagram. Där hittar ni mig som halsogrubblaren.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Till top