Evert Jr

Livet med anorexi / Permalink / 1

Har ni haft en glad påsk? Min har varit ganska så deppig och bjudit på en hel del tårar, jag har nämligen haft fulbesök av Evert Jr i påskhelgen. Han kom i fredags och tycks ännu inte riktigt vilja lämna trots att jag försöker förklara för honom att han inte är välkommen. Inte alls. Att kalla mig deprimerad vore kanske att överdriva då jag kan Evert och vet vad han är kapabel till. Däremot känner jag mig nedstämd och ledsen på ett sådär märkligt sätt. I flera dagar har jag känt mig både ensam och uttråkad men samtidigt helt saknat lust att umgås med andra eller ens ta mig utanför dörren. Jag vill ligga i soffan samtidigt som jag, när jag väl ligger där raklång, blir rastlös och vill göra någonting annat.

Det är uppenbarligen inte heller bara jag som haft beslutsångest de senaste dagarna, även vädret har varit himla märkligt, pendlat mellan snö och solsken, vinter och vår. Men jag klandrar det inte, det är inte lätt att veta vad man vill ibland.

Just nu tacklar jag situationen genom att låta kalendern gapa tom ytterligare ett par dagar. Försöker vänta ut Evert Jr med förhoppningen att vara fri från honom inom en inte alltför avlägsen framtid. Jag har nämligen mycket planerat för veckan, dels en arbetsintervju men också kalas för min pappa, en konsert med min syster i helgen och jobb på söndag. Då vill jag gärna vara pigga och glada Isabelle igen, hon jag annars är nästan varje dag.

Nu ska jag bege mig ut på promenad med en podd i öronen och göra det bästa av dagen. Sanningspodden får mig alltid på bättre humör. Vilka är era favoritpoddar förresten? Jag delar med mig av mina favoriter nedan.

Mina bästa poddtips:

  • Sanningspodden.
  • Ångestpodden.
  • Under 30.
  • Framgångspodden.
 
#1 - - Anonym:

Styrke kramar du är bäst❤️

Svar: Tack snälla du <3
Hälsogrubblaren

Till top