Recept: Gnocchigratäng

Recept / Permalink / 1
Testade en ny maträtt för ett par dagar sedan, en gnocchigratäng som Denise freebaseat sig till och som var så god att jag måste dela med mig av receptet även till er. Gnocchi upptäckte jag i förra sommaren och verkligen älskar det!  Så himla god konsistens. Så gör den ni också, recommend recommend.
 
Ingredeinser (1 portion):
200g Gnocchi
2 dl Krossade tomater med chili
50g Tärnad rökt skinka
1/3 Gul lök
1 Vitlöksklyfta
Soltorkad tomat
Pärtomater
50g Mozarellaost
 
Gör så här:
1. Sätt ugnen på 185 grader.
2. Hacka löken och pressa vitlöken. Hetta upp olja i en stekpanna och stek lök och gnocchi tills gnocchin har en mjuk konsistens.
3. Rör ihop stekta gnocchin och löken med krossade tomater, tärnad rökt skinka, tomat och soltorkad tomat.
4.Blanda ner i en ugnssäker form och toppa med mozarella. Grädda i ugnen i cirka 20 minuter eller tills mozarellan har smält.
 
 
#1 - - Anonym:

Men hur kan jag inte ens nämnas i detta?! Wtf liksom! Jag som freebaseat fram den hahahaha!

Svar: My misstake dear. Ska genast ändras ;)
Hälsogrubblaren

Till top