Recension - Propuds & kvarg

Recensioner / Permalink / 0

Den senaste veckan har jag provat en hel del nya lyxiga mellanmål och desserter. Propuds och kvargnyheter i butik vilka jag varit nyfiken på att testa och därför varit snabb med att leta upp och köpa hem, sedan också smaka! Eftersom mina tidigare glassrecensioner tycks ha varit uppskattade här på bloggen, tänkte jag idag passa på att dela med mig av min åsikt kring de nya smakerna på både Propuds och kvarg. Så att ni vet om ni ska rusa iväg till närmsta affär eller inte. Enjoy!

Propud chocolate orange

Betyg: 5/5

Kommentar: Den här var galet god och utan tvekan min nya Propud-favorit. Smakade inte alls sådär konstgjort som jag tycker att vissa av deras andra produkter gör utan var en bättre variant av chokladsmaken. Prova!

 

Propud apple pie

Betyg: 4/5

Kommentar: Vanlig Propud vanilj toppad med granola vilken, inte helt otippat, smakade äpple och kanel. Jag som annars gärna äter äpplepaj hade höga förväntningar på den här och dessa måste jag säga att smaken levde upp till. Gillade både puddingen och granolan så den här köper jag igen.

 

Propud crunchy banana

Betyg: 3,5/5

Kommentar: Popud choklad med granola som smakade just precis banan och choklad. Även denna var jättegod och värd pengarna, men äpplepajen var nog ändå snäppet vassare.

 

Lindahls kvarg – Brave Brulee

 

 

Betyg: 4/5

Kommentar: Jag har aldrig någonsin smakat Creme Brulee och hade därför heller inga förväntningar på den här kvargen, men jag blev positivt överraskad. Den var verkligen jättegod och smakade som en bättre variant av vaniljkvargen, absolut värd att testa.

Till top