Veckoutvärdering: tankspridd

Veckoutvärderingar / Permalink / 2

Jag är så förvirrad, totalt lost i dagarna. Vet inte om det är lördag eller torsdag, tisdag eller fredag. Igår var det måndag vilket egentligen innebär vägning men tankspridd som jag var gick jag rakt förbi vågen och inte förrän frukosten låg i magen slog det mig vilken dag det var. Aja, jag har begått större misstag i livet och detta hade en enkel lösning. Jag fick väga mig i morse istället vilket ju också gick bra. Plus på vågen den här gången dessutom.

Förra veckan bjöd inte på några jätteöverraskningar, allt lunkade på som vanligt och jag skrev en hel del på min bok. I torsdags var jag dessutom på mitt första spinningpass sedan i somras. Att inte bara jag utan också Knut tyckt väldigt mycket om spinning tidigare gjorde mig först skeptisk, orolig för om han kanske skulle triggas. Men det som lätt skulle kunna bli fel blev helt rätt. I spinningsalen fanns ingen Knut som skrek och piskade mig, istället njöt jag och tyckte det var skitskoj. Kravlös träning är wow!

Matmässigt har jag fått en del ögonöppnare i veckan, bland annat för sötpotatis. Just sötpotatistrenden har jag varit ganska så sen med att haka på, men jag förstår verkligen hypen. Supergott ju! Jag har även provat lite andra nya maträtter och gottigheter vilket gjort veckans matschema till en riktig jackpot.

I helgen var det släktkalas vilket även det gick bra bortsett från en kort gråtstund på toaletten tillsammans med mamma. Men jag samlade mig snabbt och var bara inom loppet av några få minuter tillbaka ute i vimlet igen. Kvällen blev supermysig och trots att jag var trött och inte hade bästa förutsättningar kände jag mig som gamla Isabelle, var aktivt med i matchen. Så ska jag se till att det förblir.

Veckans experiment, pannkaksbollar med jordnötssmör. Låter godare än vad det blev, haha.

 

 

 

#1 - - Cla:

Hur gick det den här veckan? <3

Svar: Plus på vågen. :)<3
Hälsogrubblaren

#2 - - Cla:

åh men gud vad bra!! grym du är <3

Svar: Åh tack snälla du! 😊❤
Hälsogrubblaren

Till top