Nytt poddavsnitt

Podcasten Hälsogrubbel / Anorexia, Drömkropp, Förbud, Hälsogrubbel, Hälsosam, Hälsotrend, Ideal, Podcast, Ätstörning / Permalink / 1

Vi är tillbaka, nu lite mer rutinerade och med bättre ljudkvalitet. I dagens avsnitt pratar vi om gemene mans relations till mat och hur det extrema tycks ha blivit normalt. Också om Fridas fantastiska balans i livet och hur man bäst hittar den. Ni hittar oss idär ni hittar podcasts! 

 
#1 - - Anonym:

Jag undrar om ni skulle vilja prata om det här med B&J i er podd? Verkar som om alla i äs världen tvunget ska äta dessa pints, gärna med motiveringen tar igen förlorade kalorier och då har de endast missat kanske en potatis till lunch och sedan äter en väldigt energität pint. Har ni också märkt av detta?

Svar: Jag har märkt av alla dessa pintpartys men har aldrig haft något själv. Eller jo, ett har jag faktiskt haft. Egentligen så är väl min åsikt den att om en anorektisk person som är underviktig kompenserar för en missad potatis med en glasspint så tycker jag att det enbart är positivt. Då måste ju personen i fråga upp i vikt vilket ju gör mer energität glass suveränt. Kroppen behöver alla de kalorier den kan få! Om man däremot medvetet äter för lite under dagen för att kunna sitta med en glasspint på kvällen tycker jag däremot att det är fel och man ska ju såklart inte välja bort mat för att kunna äta en hel B&J på kvällen. Så tänker jag :)
Hälsogrubblaren

Till top