Glasstips

Recensioner / Permalink / 1
Idag blir det glasstips. Jag kan liksom inte riktigt låta bli då jag under de senaste veckorna hittat flera nya favoriter som jag känner att jag bara måste dela med mig av. Har ni smakat några av dem?
 
Lohilo Cinnamon bun
Betyg: 3,5/5
Kommentar: Får jag välja mellan vanlig glass och Lohilo väljer jag utan att tveka den vanliga. Lohilo smakar, precis som den också är, nyttigare. Men är absolut ändå värd att äta någon gång ibland. Jag har hittills provat fyra smaker och än så länge är nog den här nyheten min favorit. God glass, halvgoda degbitar, men supersmarrig kanaelsås. 
 
Betyg: 3/5
Kommentar: Om den Lohiloglassen som smakar kanelbulle är min favorit kommer denna strax efter. God glass med massor av supergod karamellsås.
 
Ben & Jerry Wich (chocolate fudge brownie)
Betyg: 5/5
Kommentar: Hittade den här på Pressbyrån och kunde inte låta bli att köpa den trots det maffiga priset på 28 kr. Men trots att glassen var dyr måste jag ändå medge att den verkligen var värd varenda krona. Jag som tidigare haft Sandwich Pepparkaka som favoritglass kan nu säga att den hoppat ner till en andra plats. Den här var nog den godaste glassen jag ätit, någonsin.
 
Ben & Jerry Wich (cookie dough)
Betyg: 5/5
Kommentar: Den här är är nästan lika god som glassen ovan. Har ni inte testat så gör det! Helt klart mina två Ben & Jerryfavoriter.
#1 - - Linda:

Åh jag skulle vilja prova lohio glassen! :)

Svar: Gör det, absolut värd att provas 😊
Hälsogrubblaren

Till top