Stockholmshäng

Livet med anorexi / Permalink / 0

Sådärja, jag är tillbaka. Både i Skåne och på bloggen efter att ha varit och fyllt på mitt lyckokonto i ett par dagar. Äntligen ligger det på plus igen! Som ni säkert förstod igår så har jag hängt i Stockholm ett par dagar, hälsat på min kompanjon D. En hel månad hade det hunnit gå sedan sist vilket jag nu i efterhand kan konstatera är på tok för lång tid. Med henne blir allt så mycket, dels enklare men också roligare. Vi har haft det toppen och utöver att spränga månadens shoppingbudget har vi också hunnit spränga både Knut och Raggan i luften. Vi har verkligen varit on fire de senaste dagarna och det är helt galet hur den kämparglöd som för bara några dagar sedan höll på att slockna helt nu återigen är i full brand. 

Helgens största utmaning, som jag också är absolut mest stolt över, är den att vi valde att skita i allt vad kalorier innebär. Helt spontant dessutom. Inget kalkylerande, ingenting. Och vilken befrielse det var! Svårt, men vi räknade övergångsställen istället. Haha, hett tips till alla er som också vill komma bort från kaloriräkningen. Och jag menar, alla metoder är ju bra utom de dåliga, inte sant? Den utmaningen blir det alltså repris på snart igen.

Även om de senaste dagarna har handlat om så mycket mer än bara mat så är just maten ändå värd att nämna och skyta lite om. För herregud, vi har nämligen befunnit oss mer i mathimmeln än vi varit i Stockholm ju. Så ett tips från coachen till alla er huvudstadsbor är kycklingkebab med sötpotatispommes på Meat on a stick. Det var min absoluta favorit. Även oxfilépastan på Vapino var dunder. 

I think you märker, nu är jag återigen fulladdad med massa ny energi och pepp på det friska livet. Hallå, nu kör vi. Klara, färdiga, tugga!

Till top