Stockholmshäng

Livet med anorexi / Permalink / 0
Jag är tillbaka, dels i  Skåne men också på bloggen efter en kort Stockholmstrip där jag varit och hälsat på min kompanjon Denise. Dessutom fyllt på mitt lyckokonto under ett par dagar och haft det så kul som som bara vi två kan ha. Har utöver att spränga månadens shoppingbudget också hunnit göra detsamma med både Knut och Raggan och vi har verkligen varit on fire de senaste dagarna. Det är helt galet, otroligt hur den kämparglöd som för bara några dagar sedan höll på att slockna helt nu återigen är i full brand. 
 
Helgens största utmaning, vilken jag också är absolut mest stolt över är den att vi valde att skita i allt vad kalorier innebär. Detta gjorde vi dessutom helt spontantm. Inget kalkylerande, ingenting, och vilken befrielse det var! Svårt, men vi räknade övergångsställen istället. Haha, hett tips till alla er som också vill komma bort från kaloriräkningen. Men jag menar, alla metoder är ju bra utom de dåliga, inte sant? Den utmaningen blir det alltså repris på snart igen.
 
Även om de senaste dagarna har handlat om så mycket mer än bara mat så är just maten ändå värd att nämna och skyta lite om. För herregud, vi har nämligen befunnit oss mer i mathimmeln än vi varit i Stockholm. Så ett tips från coachen till alla er huvudstadsbor är kycklingkebab med sötpotatispommes på Meat on a stick. Det var min absoluta favorit. Även oxfilépastan på Vapino var dunder. 
 
I think you märker, nu är jag återigen fulladdad med massa ny energi och pepp på det friska livet. Hallå, nu kör vi. Klara, färdiga, tugga!
 
Till top